Nyhedsbrev 19.11.18.

Venstres Landsmøde 2018 blev vores år i Odense Nord. Dette år blev vores vælgerforening udråbt som vinder af konkurrencen ''DM i Vælgerforening''

I vores indstilling til titlen stod, at vi forsøgte at gå nye veje for at sætte focus på emner, der berører vores lokalområde. Det var en stor ære for os og vi deler denne med dig......

Vi, i Venstre Odense Nord, vil meget gerne høre din mening om, hvad du mener, at vi kan og skal fokusere på. Der sker meget i Odense, men sker der nok i vores bydel?

I Odense N lever og bor der ca. 18.000 mennesker i alle aldersgrupper. Odense er en ''flad'' by med mange forstæder. I Odense N har vi set på de lokalplaner der er, og der er ikke meget nyt, så hvad kunne vi godt tænke os der skulle ske?

Hvad med disse ..........

Vi når en alder, hvor vi godt kunne tænke os at flytte i en mindre bolig, men har vi så de Seniorboliger vi kunne tænke os i Odense N, eller er vi nødsaget til at flytte til en anden bydel eller måske hen til en helt anden by, og miste det netværk vi er en del af?

Vi får snart en Letbane i Odense, men hvordan kan vi få forbindelse til den på en enkel måde fra vores små forstæder i Odense N, uden at det bliver for kompliceret?

Har vi brug for indkøbsmuligheder lokalt i eks. Næsbyhoved Broby eller Lumby?

...der er også andre eks. skoler og daginstitutioner, hvor vi skal sikre, at vi har det der er behov for. Dette kommer kun, hvis vi rejser problemstillingernee de rigtige steder.

Har du lyst til at være med i dialogen eller endda være med i vores arbejde, hører vi meget gerne fra dig.